QR-code op grafsteen of urn

Hoe mooi is het als je bij een laatste rustplaats staat en je diegene die gestorven is nog kunt leren kennen? Niet alleen zijn of haar naam en een geboortejaar en sterfdatum weten, nee, iemands hele levensverhaal of mooie uitspraken kunnen lezen. Misschien zelfs dingen die iemand zei of deed waar anderen nog wat van kunnen leren of bij kunnen stilstaan. Een graf krijgt zo weer een gezicht!

Een persoonlijk plekje met verhalen, foto’s en alles wat je je wilt blijven herinneren

Iemand blijvend in de herinnering houden kan dankzij een QR-code op de grafsteen, naast de begraafplek of op de urn. Het kan zelfs in de overlijdensadvertentie worden geplaatst, zodat je op die manier nog heel veel kunt vertellen over een dierbare die er niet meer is. Je scant simpelweg met de camera van je mobieltje de code en je komt direct op een persoonlijke online herdenkingspagina op ikzaljenietvergeten.nl, met foto’s, verhalen, uitspraken, geluidsfragmenten, filmpjes, of iets wat diegene uniek maakte. Alles is mogelijk!

Voorbeelden van een herinneringspagina vind je hier:
Gerrit Coes
Fredrika Johanna Coes-Bom
Bernard Coes
Fredrik Hendrik Bom

Je herinnert je ineens weer iets of heb je foto’s gevonden? Het kan altijd toegevoegd worden!

De verhalen zijn niet statisch. Ze kunnen op elk moment weer aangepast worden en aangevuld. Misschien heb je nog mooie filmpjes, of vind je ineens nieuwe foto’s uit een oud archief. Dit kan allemaal, als een ode aan wie diegene was, bewaard blijven op 1 vertrouwde plek op het internet, die speciaal gewijd is aan deze dierbare persoon.

Ook een blijvende herinnering aanmaken? Ik zorg ervoor!

Een herdenkingspagina aanmaken kan op 2 manieren:

1 De snelle en eenvoudige manier: teksten en foto’s lever je zelf aan

Ook jij kunt op ikzaljenietvergeten.nl een blijvende herinnering maken aan je dierbare(n)! Ik help je daarbij. Het enige wat je hoeft te doen is een foto of meerdere foto’s aanleveren (filmpje kan ook!) en een verhaal of tekst aanleveren. Deze kan ik voor je plaatsen op een speciaal ingerichte persoonlijke herdenkingspagina op deze website. De (weerbestendige) QR-code? Daar zorg ik ook voor.

Via het contactformulier kan je contact met me opnemen. Laat me aub weten wat voor informatie je zoekt, of wat je wensen zijn.
Voor meer informatie, prijzen en direct aanmelden klik je hier.

2 Een levensverhaal professioneel geschreven

Wat ook kan, is een prachtig levensverhaal laten maken. Hoe gaat dit in zijn werk? We spreken een dagdeel af en je vertelt me alles wat je belangrijk vond aan die persoon. Of misschien wil je alvast een verhaal opstellen over jezelf, of over iemand die nog leeft. Ik maak hier, indien nodig, een mooi kloppend verhaal van, aangevuld met foto’s die jij aanlevert, of die ik (professioneel) voor je kan maken. Klik hier voor de prijzen en meer informatie en meld je aan!